Anderstalige prentenboeken

Voorleesplezier in het Oekraïens, Arabisch, Pools, Roemeens, Spaans, Russisch en Turks

Voorlezen is natuurlijk een leuke activiteit. Maar voorlezen is ook zo veel meer!
Zo leren kinderen sociale en emotionele vaardigheden, stimuleren we hun creativiteit én wordt hun taalontwikkeling geprikkeld.

Voorlezen gaat uiteraard het best in een taal die je zelf goed spreekt, je moedertaal. Daarom vind je ook niet-Nederlandstalige boeken in ons fonds. Wij bij Clavis willen verbinden, met respect voor de verschillende culturen, bruggen bouwen, door verhalen van hier te brengen in de taal van een ander. Samen in één wereld.

 PODs_voorlezen_01_klein  PODs_voorlezen_02

19 toptitels in 7 verschillende talen

De uitgekozen prentenboeken liggen dicht bij de belevingswereld van jonge kinderen. Voor peuters is er bijvoorbeeld het boekje Kas op het potje, om zindelijkheid te oefenen. Voor kinderen die gaan wennen op school is er Saar gaat naar school of Samen naar school. Uiteraard zitten er ook titels van Anna en Rikki bij, de lievelingspersonages van veel peuters en kleuters.

 PODs_01  POD_Rikki

 

Koop hier softcovers

 


 

Hardcovers op bestelling:

Deze boeken zijn ideaal voor intensief gebruik zoals in de klas of bibliotheek.

Alle titels zijn ook als hardcover te krijgen maar ze worden enkel gemaakt op bestelling. We geven de bestellingen 1 à 2 keer per maand door. Daardoor is de levertijd van deze boeken wat langer. Wil je de boeken graag snel in huis, kies dan voor een soft cover uit onze webshop.

Hardcovers bestellen kan door de bestellijst en onderstaand formulier in te vullen:

BESTEL HIER HARDCOVERS

 PODs_hardsoftcover_02

Op deze foto zie je het verschil tussen een hardcover en soft cover.


 Achtergrondinformatie

Wil je meer weten over meertalig voorlezen en het ondersteunen van verschillende talen? Dan helpen deze sites je zeker op weg:


Vragen?

Neem contact op met Wiete en zij helpt jullie verder:

wiete.meulders@clavisbooks.com

+32474470072