Verjaardags-wedstrijd

Verjaardags-wedstrijd

Clavis Uitgeverij viert de tiende verjaardag van Kaatje en de vijftiende verjaardag van Karel, samen met alle peuters en kleuters die dol zijn op dit vrolijke duo.

Versier de verjaardagskronen van Karel en Kaatje

Bij een verjaardagsfeest hoort natuurlijk een mooie kroon. Maak jij een leuke verjaardagskroon voor Kaatje en Karel, met alle peuters en kleuters in uw klasje of kinderdagverblijf?

  •  Haal je knutselspullen uit de kast! Je mag zelf kiezen met welk materiaal de kindjes aan de slag gaan: met kleurpotloden, waskrijtjes, vingerverf, karton, stof, plastic, glittertjes, stempels… Alles mag en alles kan.
  • Je kan de kleurplaten van de jarige Karel en Kaatje hieronder downloaden en kopiëren, maar je bent natuurlijk ook vrij om je fantasie de vrije loop te laten en zelf een echte verjaardagskroon te knutselen (natuurlijk samen met de kindjes).

Karel en Kaatje kijken al uit naar de geweldige verjaardagskronen die jullie gaan maken voor hun verjaardag!

Wat kun je winnen?
Clavis Uitgeverij geeft tien prachtige Karel en Kaatje banners weg (uitgevoerd in afwasbaar vinyl, formaat: ca 1 meter x 1 meter, om op te hangen).

Bij het kiezen van de winnaars wordt er rekening gehouden met de kindvriendelijkheid: maak er een activiteit van met de hele groep en zorg ervoor dat elk kindje meewerkt en creatief aan bod komt.

Stuur voor 15 mei 2014 jouw verjaardagskronen op of stuur ons een foto door en vertel er kort bij wat de reacties van de kindjes waren tijdens het knutselen.

Voor Vlaanderen
Clavis Uitgeverij
Karel en Kaatje-verjaardagswedstrijd
Abdijsite Herkenrode
Herkenrodeabdij 4b
3511 Hasselt
tanja@clavisbooks.com

Voor Nederland
Clavis Uitgeverij
Karel en Kaatje-verjaardagsfeest
Pand Noord
Meeuwenlaan 98-100
1021 JL Amsterdam
patty@clavisbooks.com

De winnaars van deze wedstrijd worden begin juni bekendgemaakt op de website en Facebookpagina van Clavis Uitgeverij. Ze worden ook persoonlijk verwittigd.