Gezocht: Superoma!

Gezocht: Superoma!

Bakt jouw oma de lekkerste koekjes van de wereld? Kent ze de grappigste mopjes? Of vertelt ze de spannendste verhalen? Wij willen het graag horen! En je kunt er een leuke prijs mee winnen!

Superoma ken je misschien uit het prentenboek Superoma en de redding van Blauwbil van Esther Miskotte. Deze Superoma drinkt gezellig een kopje thee met je en ze leest ’s avonds voor uit je lievelingsboek, maar ze kan ook waveboarden én ze redt de kat Blauwbil uit een boom!

Maar wij willen weten waarom jouw oma een Superoma is, dus kleur deze kleurplaat in, en misschien win jij wel ons Superoma-pakket.

Dat bestaat uit:

De meeste oma’s zijn natuurlijk gek op mooie planten en bloemen. Maar ze vinden het nog leuker om bij jou te zijn. Daarom kun je (voor jezelf én voor je Superoma) twee kaartjes winnen voor de botanische tuin Hortus in Amsterdam. Na een fijne dag tussen de prachtigste natuur, kunnen jij en je oma samen een gezellig kopje thee drinken. En misschien leest ze dan wel voor uit het grappige boek Superoma en de redding van Blauwbil.

Meedoen?
Kleur deze kleurplaat zo mooi mogelijk in, vertel ons waarom jouw oma een Superoma is en stuur je werk op naar:

Clavis Uitgeverij
T.a.v. Patty de Block
Pand Noord
Meeuwenlaan 98-100
1021 JL Amsterdam