Schrijfweekends in de zomer

Schrijfweekends in de zomer

 

SCHRIJFWEEKEND: OP WEG NAAR JE EIGEN KINDERBOEK
Tweedaagse schrijfcursus met overnachting op de zolderkamer van Clavis Uitgeverij in Abdijsite Herkenrode, o
nder begeleiding van auteur Emy Geyskens

Heb jij ook die schrijfkriebel die door je aders stroomt? Wil je tips en tricks aangereikt krijgen om je eigen kinderboek te creëren? Schrijf je dan snel in voor onze tweedaagse. Je mag je aan heel wat praktijktips verwachten en je krijgt handige tools om jouw ideeën om te buigen naar een echt verhaal. Verder helpen we jou op weg om je tekst uit te schrijven en klaar te stomen om te versturen naar een uitgeverij naar keuze! Tijdens deze tweedaagse ben je eventjes weg van de gewone wereld... Je komt terecht in de mooie en rustgevende Abdijsite Herkenrode, midden in de natuur. Je bent te gast in onze uitgeverij, een inspirerende plek voor creatief talent!

Data: zaterdag 6 augustus vanaf 13.30 uur tot en met zondag 7 augustus 16.30 uur

Prijs: 350 euro 

Klik hier voor meer informatie


 

MOEDER-KIND SCHRIJFKRIEBEL-WEEKEND
Een creatieve en gezellige tweedaagse met overnachting op de zolderkamer van Clavis Uitgeverij in Abdijsite Herkenrode, o
nder begeleiding van auteur Emy Geyskens

Heb jij het ook altijd druk-druk-druk? Maak je te weinig tijd om écht creatief bezig te zijn met je kind? Kom dan gezellig onthaasten in Herkenrode, samen met je zoon of dochter. Misschien las je vroeger vaak voor aan je kind? Hopelijk doe je dat nog steeds! Wellicht koos je wel eens een sprookjesboek of een zoekboek. Misschien kozen jullie wel eens een informatief boek om samen in te duiken. Samen lezen is en blijft altijd erg gezellig. Het schept een band tussen ouder en kind. Maar hoe fijn zou het niet zijn wanneer een moeder en haar kind samen hun eigen verhaal zouden verzinnen? Ontsproten uit hun gezamenlijke fantasie? Want naast samen lezen, zorgt samen schrijven ook voor het versterken van die unieke moeder-kind-band.

Voor moeders en kinderen (7-12 jaar)

Data: zaterdag 27 augustus vanaf 13.30 uur tot en met zondag 28 augustus 16.30 uur

Prijs: 200 euro

 Klik hier voor meer informatie