Op zoektocht in het najaar

Op zoektocht in het najaar

Heksje Mimi zoektocht in Herkenrode: Hocus-Pocus-Hallo!

Hallo! Ik ben Heksje Mimi en ik hou van griezelen! Daarom heb ik al mijn heksenvriendjes uitgenodigd voor een griezelfeest. Maar … daar heb ik veel spulletjes voor nodig. Help jij me om ze te vinden in de tuin van Herkenrode? En speel je ook mee? Pak je bezem en vlieg door het heksenspelletjesparcours. Daarna smul je van heksenlekkers.

Meer informatie vind je hier.

Deze zoektocht loop van 30 oktober 2021 tot en met 7 november 2021. Wegens succes verlegend van 10 november tot en met 14 november! 

 

Bobbie zoektocht in Hasselt: Op stap met Bobbie

Bobbie is altijd nieuwsgierig! Samen met zijn hondje Trix ontdekt hij de wereld om hem heen. Hij gaat op reis met allerlei verschillende voertuigen. Vrrroem vrrroem, ga je mee op pad?

Voor meer informatie kan je terecht bij Toerisme Hasselt (Maastrichterstraat 59) of hier.

Deze zoektocht loopt van 30 oktober 2021 tot en met 8 januari 2022.

 

Zoektocht in Oostende: Met een hondje aan het handje

Pluisjes blazend liep Katootje op een middag door Oostende. Zag ze daar een plaatje dat ze uit haar prentenboek herkende? Katootje gaat graag op stap in de stad. Terwijl de grote mensen vooral kijken naar wat er in de etalages ligt, ziet Katootje een prachtige wereld vol paardenbloempluisjes, tjirpende vogels en vrolijke stofjes in alle kleuren. Ga jij samen met Katootje op zoek naar al die verborgen schatten in de stad?

Meer informatie vind je hier.

Deze zoektocht loopt van 22 oktober 2021 tot en met 9 januari 2022.

 

Sinterklaas zoektocht in Brugge met Karel en Kaatje

Sinterklaas is in het land! Karel en Kaatje hebben kriebels in hun buik. Ze maken een mooie tekening en zetten hun schoentje klaar. Spannend, zal de Sint ook bij hen langskomen?

Meer informatie vind je hier.

Deze zoektocht loopt van 13 november 2021 tot en met 8 december 2021.