Op zoektocht in de zomervakantie

Op zoektocht in de zomervakantie

Anna zoektocht in Brugge

Hoi! Ik ben Anna. Dat wist je natuurlijk al! Maar weet je ook wat mijn lievelingsdier is, hoe oud ik ben, en met welke spulletjes ik graag speel? Doe mee met deze zoektocht en je leert alles over mij!
Meer info vind je in de Clavis conceptwinkel (Sint-Amandsstraat 5) en hier.
Deze zoektocht loopt van 1 juli t.e.m. 31 augustus.

 

Karel en Kaatje zomerzoektocht in Hasselt

Joepie, het is zomer! Karel en Kaatje kunnen de hele dag buiten spelen. Het is zo fijn als het zomer is! Het zonnetje schijnt, de vogels fluiten, en wij gaan naar buiten. Zie jij wat Karel en Kaatje allemaal doen vandaag?
Meer info vind je bij Toerisme Hasselt (Maastrichterstraat 59) en hier.
Deze zoektocht loopt van 16 juni t.e.m. 31 augustus.

 

Rikki zoektocht in de tuin van Herkenrode

Rikki houdt enorm van tekenen en schrijven. Daarom maakte hij mooie tekeningen voor zijn vriendjes en familie, telkens met een briefje erbij! Kan jij in de tuin van Abdijsite Herkenrode de briefjes en tekeningen terugvinden en ontdekken voor wie ze bestemd zijn?
Meer info vind je in de Clavis conceptwinkel (Herkenrodeabdij 4B) en hier.
Deze zoektocht loopt van 1 juli t.e.m. 31 augustus.

 

Luuk en Lotje sportzomerzoektocht in Leuven

Luuk en Lotje houden van buiten sporten. Voetbal, tennis, turnen, hardlopen ... Zie jij welke sporten ze allemaal doen? De oplossing vind je in deelnemende winkels en horecazaken.
Meer info vind je bij Visit Leuven (Naamsestraat 3) en hier.
Deze zoektocht loopt van 12 mei tot 4 oktober.
 
 

Rikki zoektocht in Oostende-Mariakerke

Hoi! Ik ben Rikki. Ik hou van mijn lievelingsplekje onder de oude eik. Als ik hier lig en mijn ogen dichtdoe, gebeurt er altijd iets bijzonders. Alles wat ik verzin, wordt echt! Ik droom graag over wat ik allemaal zou kunnen worden. Droom je mee? Kijk maar goed rond op de dijk in Oostende-Mariakerke. Kun jij ontdekken waar ik allemaal over droom? 
Meer info vind je bij het infopunt van Toerisme Oostende aan het Strandplein en hier.
Deze zoektocht loopt van 1 juli t.e.m. 31 augustus.
 
Tijdens 3 weekends in juli ben je welkom in Kaap in Oostende voor Rikki-activiteiten (voorleesmoment + knutselsessie) op 10-11 juli, 17-18 juli en 24-25 juli, telkens om 15.30 uur.  Meer info op Agenda | Kaap
 
 

Theseus' schattenzoektocht in Tielt-Winge

Wat zag het leven er toch anders uit in de Griekse Oudheid! Er leefden nog monsters, reuzen en draken. En er waren goden. Vele goden. Ze leefden allemaal samen op een grote berg in Griekenland. Daar hadden ze het goed. Maar ze kibbelden ook vaak, waren jaloers, boos of slechtgehumeurd, ze maakten zelfs ruzie met de mensen op aarde. En ze waren supersterk. Maar gelukkig leefden er toen ook heel veel helden.  Al deze Griekse goden en helden hebben zich deze zomer verstopt in de tuin van Het Mooi Alternatief in Tielt-Winge. Ga jij naar hen op zoek? En wie weet vind je wel de godenschat!
Meer info over deze zoektocht vind je hier.
Deze zoektocht loopt van 27 juni t.e.m. 30 augustus.

 

Lotta zomerzoektocht in Tiel

Toktok!  Mijn naam is Lotta. Ik hou van al mijn vriendjes. Van mijn grote en kleine vrienden. Van mijn lieve en gekke vrienden. Van mijn sterke en grappige vrienden. Ga je mee mijn vriendjes opzoeken? Dan kunnen we samen spelen! Ontdek waar mijn vriendjes het liefst mee spelen. Kijk maar goed in de etalages van de deelnemende winkels.
Meer info vind je in de bibliotheek (Rechtbankstraat 3) en hier.
Deze zoektocht loopt van 9 juni t.e.m. 31 juli.