op zoektocht in de paasvakantie

op zoektocht in de paasvakantie

De paashaas op cadeautjestocht in Brugge

Van 20 maart 2021 tot en met 17 april 2021 kunnen kindjes op paaszoektocht gaan in het stadscentrum van Brugge. Deelname is gratis. 

Start- en eindpunt van de wandeling is de Clavis Conceptwinkel (Sint-Amandsstraat 5)  Hier haal je het opdrachtformulier. Bij het terugbrengen krijgen de kindjes een lekkere verrassing.
Openingsuren:  maandag tot zaterdag (behalve op feestdagen) van 10 tot 18 uur.  Uitzonderlijk geopend op zondag 21 maart. 

Klik hier voor meer info 

Deze zoektocht is gebaseerd op het leuke paaszoekboek van Mieke Goethals: De paashaas op cadeautjestocht.

 

De paashaas op cadeautjestocht in Abdijsite Herkenrode

Van 3 tot en met 18 april 2021 kunnen kindjes op paaszoektocht gaan in de kruidentuin van Abdijsite Herkenrode. Deelname voor kinderen onder 12 jaar is gratis. Ouders betalen de toegang tot de tuin. Reserveer vooraf je tijdsslot. 

Is de Paashaas op bezoek geweest in Herkenrode? Natuurlijk, want de tuin ligt vol met lekkers. Van chocolade kippen tot eieren en van chocolade autootjes tot taarten. Help jij de dieren om alle cadeautjes te vinden? Zoek mee met het hondje en het varkentje, het schaap, de poes en de andere dieren. En zou jij een goede Paashaas zijn? Dat kom je te weten met spelletjes als de eierenrace en slalommen tussen wortels. Alles gevonden en leuk gespeeld? Dan krijg jij ook een lekkere verrassing! Een leuke speur- en doetocht voor cadeautjesjagers van 3 tot 7 jaar.

 Klik hier voor meer info en om je tijdsslot te reserveren

Deze zoektocht is gebaseerd op het leuke paaszoekboek van Mieke Goethals: De paashaas op cadeautjestocht.

 

 

Lotta lentezoektocht in Hasselt

 Van 20 maart tot en met 15 mei 2021 kunnen kindjes op lentezoektocht gaan in het stadscentrum van Hasselt. Deelname is gratis. De route start en eindigt bij dienst Toerisme en duurt ongeveer 1 uur.

Toktok! Mijn naam is Lotta. Ik hou van al mijn vriendjes. Van mijn grote en kleine vrienden. Van mijn lieve en gekke vrienden. Van mijn sterke en grappige vrienden. Ga je mee mijn vriendjes opzoeken? Dan kunnen we samen spelen! Ontdek waar mijn vriendjes het liefst mee spelen. Kijk maar goed in de etalages van de deelnemende winkels.
Deze zoektocht is gebaseerd op de vrolijke boeken van Lotta door Diane PUt en Rik Dewulf: Het grote muziekboek van Lotta