Ga deze zomer op zoektocht met Anna, Rikki en Heksje Mimi

Ga deze zomer op zoektocht met Anna, Rikki en Heksje Mimi

Je hoeft je in de zomervakantie niet te vervelen! Clavis Uitgeverij organiseert een aantal leuke zoektochten voor kinderen met onze topfiguurtjes Anna, Rikki en Heksje Mimi in de hoofdrol. Je kunt gaan speuren in Oostende, Herkenrode, Kortrijk, Brugge en Alkmaar, van 1 juli tot 31 augustus. Alle opdrachten vervuld? Dan krijg je natuurlijk een leuke verrassing. Doe maar mee. 

 

Anna zomerzoektocht in Brugge

Hoi! Ik ben Anna. Wat een heerlijk zomerdagje in Brugge. Laten we lekker gaan picknicken. Ik neem mijn beste vriendjes en mijn favoriete spulletjes mee. Kun jij ze allemaal vinden?

Doe mee aan de Anna zomerzoektocht in Brugge (in open lucht) en krijg een leuke verrassing. Voor Anna-vriendjes van 2 tot 5 jaar. 

Meer info over de Anna zoektocht: klik hier

Tip: Luister mee naar Anna-verhalen
Op woensdag, donderdag en zaterdag kan je om 14 uur stipt luisteren naar een Anna-verhaal in het concertgebouw. Voor volwassenen is het dragen van een mondkapje verplicht. We verzamelen aan de grote ronde steen links voor de ingang van het concertgebouw!
Inschrijven: klik hier

 

Heksje Mimi zoektocht in Kortrijk

Hocus-pocus-hallo! Ik ben Heksje Mimi en ik ga op vakantie met mijn heksenvriendjes. Wat is vakantie toch heerlijk! Maar … ik moet mijn koffertje nog inpakken. Welke spulletjes neem ik allemaal mee? Zoek maar eens goed! Alles gevonden? Dan krijg jij een leuke verrassing.

Deze zoektocht, voor speurneusjes van 3 tot 7 jaar, vindt plaats in Ring Shopping in Kortrijk.

Meer info over de Heksje Mimi zoektocht: klik hier

 

Rikki zomerzoektocht in Oostende

Hoi! Ik ben Rikki. Ik hou van tekenen en schrijven. Daarom heb ik mooie tekeningen gemaakt voor mijn vriendjes en mijn familie. Met een briefje erbij! Kun jij ontdekken voor wie die zijn? Je vindt mijn briefjes op de zeedijk in Mariakerke. Alles gevonden? Dan krijg je een leuke verrassing. 

Een leuke zoektocht in open lucht op de zeedijk van Mariakerke, voor speurneuzen van 3 tot 7 jaar

Startpunt van de zoektocht: Beachbar Buddha Mar in Mariakerke, ter hoogte van de 17 Oktoberstraat. 

Meer info over de Rikki zoektocht: klik hier

 

Rikki zomerzoektocht in Abdijsite Herkende

Rikki is op bezoek gekomen in de tuin van Abdijsite Herkenrode. Maar … hij was zo onder de indruk van de bloemen en de insecten dat hij heel wat van zijn spulletjes vergeten is! Zijn boek, zijn vlieger, zijn emmertje … Kun jij Rikki helpen om alle dingetjes weer terug te vinden? Dan krijg jij een verrassing! 

Een leuke zoektocht in de Kruiden- en Inspiratietuin van Abdijsite Herkenrode, voor speurneuzen van 3 tot 7 jaar. 

Alle info vind je hier.

 

Speur mee met Beer in Alkmaar

Beer gaat op vakantie! Maar natuurlijk moet hij eerst zijn koffertje pakken. Help jij Beer zijn spulletjes vinden? Hij heeft ze per ongeluk in verschillende winkeletalages laten liggen …
Help Beer en ontvang een leuke verrassing. De speurtocht is op te halen bij de Clavis Conceptwinkel (Sint Laurensstraat 1).

Alle info vind je hier.

 

Veel plezier!