Luka, een uniek voorleesuiltje

Luka, een uniek voorleesuiltje

Ik ben Luka! Laten we samen een boek lezen! Luka leest voor uit de mooiste prentenboeken, wanneer je maar wilt. Hij herkent de boeken die je voor zijn snavel legt meteen. Draai jij de bladzijde voor hem om? En hij kan nog veel meer! Zingen, gekke geluidjes maken, versjes voordragen …

Het voorleesuiltje Luka helpt kinderen om zelfstandig te lezen. Dat bevordert niet alleen hun leesmotivatie, maar ook hun taalontwikkeling en cognitieve vaardigheden.

 

Voorlezen maar!

Samen in een boekje duiken. Dat is het mooiste wat er is. Maar soms zijn er momenten waarop dat eventjes niet lukt. En dan schiet Luka te hulp: het uiltje leest de leukste verhalen voor, zodat jouw kleintje altijd met boekjes bezig kan zijn.

 

De mooiste stem

Luka leest voor met een mooie en natuurlijke stem, duidelijk en correct. Maar je kunt ook zelf stemopnames maken. Zo kunnen papa en mama of opa en oma altijd voorlezen, zelfs als ze even niet in de buurt zijn.

 

De beste boeken

Luka leest voor uit honderd Clavis-boeken van onder meer Kathleen Amant, Guido Van Genechten, Liesbet Slegers, Pauline Oud en Ruth Wielockx. Maar ook uit talloze boeken van andere uitgevers, onder andere De Eenhoorn en Rubinstein.

 

Prijs: € 199

ean-code: 4063101190014

Verschijnt: maart 2020

Formaat: 160 x 130 x 60 mm

Luka is te koop via de boekhandel