SINTERKLAAS IN HERKENRODE

SINTERKLAAS IN HERKENRODE


FAMILIEMUSICAL: Het paard is zoek

Het is een belangrijke dag voor de leerlingpieten. Vandaag komt de Sint op bezoek! En als de Pieten hem goed ontvangen, krijgen ze eindelijk hun pietendiploma. Muziekpiet oefent nog eens alle sinterklaasliedjes, Circuspiet probeert zijn moeilijkste kunsten, Klunspiet is extra voorzichtig en Slaappiet probeert wakker te blijven. Maar dan horen ze opeens dat het paard van Sinterklaas is verdwenen … Kan de Sint dan wel naar Herkenrode komen, en krijgen de Pieten dan hun diploma?

WANNEER:
Zondag 25 november 2018
• Voorstelling om 10u30
• Voorstelling om 13u30
Duur van de voorstelling: 50 minuten

Na de voorstelling komen Sinterklaas en zijn pieten naar de Clavis conceptwinkel. Elk kind krijgt een cadeautje van de sint of van de pieten.

In het kleur- en speelsalon kunnen de kinderen zich creatief uitleven.

U kunt die dag ook de Spiekpietjes Expo bezoeken. Op vertoon van uw entreetickets voor de musical krijg je 50% korting op de expo (€ 3 in plaats van € 6).

TICKETS FAMILIEMUSICAL:
€ 20 per persoon (van 1 tot 99 jaar)
kinderen onder 1 jaar gratis

Reserveer je tickets vooraf via info@willewete.be
• Je haalt je tickets op en betaalt ter plaatse bij de ophaling:
Je haalt je tickets op vanaf 27 oktober in de Clavis conceptwinkel Herkenrode, Herkenrodeabdij 4b, 3511 Hasselt en je betaalt ter plaatse met Bancontact, Visa of Mastercard
• Je wilt je tickets thuisgestuurd krijgen en betaalt via overschrijving:
Hiervoor rekenen wij € 2 administratiekosten aan. Je reserveert je kaarten via info@willewete.be  en schrijft het juiste bedrag over op het rekeningnummer van Willewete educatief centrum BE54 0017 3237 1597 (BNP Paribas) met vermelding: uw naam – aantal personen - sinterklaas in herkenrode
Het juiste bedrag is € 20 per kaart + € 2 administratiekost.
Na ontvangst van uw betaling sturen wij de kaarten op.

LOCATIE:
Abdijsite Herkenrode
Herkenrodeabdij 4
3511 Hasselt
Ruime gratis parking
De voorstelling vindt plaats in de Tiendschuur.