Stem op Clavis voor de Kiddo leespluim

Stem op Clavis voor de Kiddo leespluim

Het is zover: iedereen mag stemmen voor de publieksprijs van de KIDDO-leespluim. En ja, ook Clavis is in de race! Stem jij op ons?

Afgelopen februari won het geluidenboekje Wereldmuziek van Marion Billet de KIDDO-Leespluim van de maand. Inmiddels zijn alle winnende boekjes van 2015 bekend en kan het publiek stemmen op de absolute favoriet.

‘Een mooi, stevig, vierkant kartonboekje met daarin, zoals op het omslag, 6 prenten om naar te kijken en 6 geluiden om naar te luisteren,’ schreef de jury van de KIDDO-leespluim over . ‘Een boekje voor peuters vanaf 12 maanden waarmee ze kennismaken met muziekinstrumenten van overal ter wereld. Marion Billet maakte nog meer deeltjes in deze geluidenserie, die allemaal het ontdekken waard zijn.’

De jury van de KIDDO Leespluim streeft ernaar een verantwoorde keuze te maken uit het brede aanbod van (prenten-)boeken dat in Nederland en Vlaanderen wordt uitgegeven en let daarbij op taalgebruik, originaliteit, toegankelijkheid en bruikbaarheid voor de doelgroep en toepassing van het beeld.

Help jij Clavis winnen?
Stem dan op ons via deze website. Dank je wel!