Boek van de maand & Even voorstellen

Boek van de maand & Even voorstellen

Juf Bianca heeft het boek Ik voel me... van Pimm van Hest verkozen tot ‘Boek van de maand’.
In dit boek wordt per twee bladzijden een gevoel beschreven. Elk gevoel eindigt met een vraag: wanneer voel jij je zo?

Speciaal voor Clavis Uitgeverij heeft zij een lesbrief geschreven met suggesties om deze gevoelens te bespreken en verwerken in de klas.
Veel lees- en leerplezier in de klas gewenst met de kinderen!
Lesbrief Ik voel me....pdf


Even voorstellen:

Vanaf deze maand hebben wij een nieuwe Online Juf die voor Clavis de lesbrieven zal maken: Juf Bianca van JufBianca.nl (voorheen Lespakket.net). Geen onbekende bij Clavis Uitgeverij. Ze recenseert al jaren boeken voor Clavis en werkt voor Kleuteruniversiteit.nl. We zijn dan ook erg blij dat zij haar expertises met ons wilt delen voor het terugkerend item  ‘Boek van de maand’.

“Ik ben Bianca Oldenbeuving van JufBianca.nl. Sinds 2002 werk ik in het onderwijs, daarnaast ben ik werkzaam als educatief auteur. Mijn projecten en artikelen zijn bij diverse uitgeverijen en in verschillende media te vinden. Mijn website JufBianca.nl begon in 2003 als Lespakket.net, en is gericht op het delen van ideeën en inspiratie met kleuterleerkrachten. Of ik nu voor de klas sta, een artikel schrijf of aan de website werk, mijn motto is altijd hetzelfde: laat kleuters spelen en ontdekken, dan komt het leren vanzelf!”

Juf Bianca
JufBiancalogo