Zomervakantiekamp

Ken jij meneer Stink al? En heb jij ooit gehoord van een rat die kan breakdancen? Stel je even voor dat je het allerrijkste kind ter wereld bent! Of dat je op een dag ontdekt dat je oude, grijze omaatje een internationaal gezochte juwelendief blijkt te zijn … Het gebeurt allemaal in de knotsgekke verhalen van jeugdauteur David Walliams. 

Tijdens dit VERHALENVAKANTIEKAMP duik je elke dag in één boek van Walliams. De avonturen en personages geven inspiratie voor die dag (en de rest van de week). 

Met tekeningen, beelden, schilderijen, foto’s en collages brengen we de hilarische verhalen tot leven. Hoe zien de personages eruit? Kun jij tante Troela of oma boef uitbeelden? Blij, gemeen, geniepig, jaloers, waanzinnig … We gaan lekker overdrijven in grappige cartoons! 

De prachtige locatie van de abdijsite Herkenrode biedt bovendien de mogelijkheid om de natuur in te trekken. We gaan samen op zoek naar de geuren die beschreven worden in de verhalen, we tekenen wat we zien, we doen een superleuk avonturenspel of gaan lekker een eind wandelen. 

Dit kamp stimuleert de fantasie, de creativiteit en het leesplezier van de kinderen. Ze krijgen de moge-lijkheid om in hun eigen tempo met diverse materialen unieke kunstwerken te maken, om samen te werken en te spelen onder professionele begeleiding, en dit alles vertrekkende vanuit heerlijke jeugdboeken. 

Aan het einde van het kamp krijgt iedereen bovendien een boek naar keuze van David Walliams mee naar huis!

 

Doelgroep: kinderen van 8 tot 11 jaar


Prijs: 
€ 150 euro

  • inbegrepen: elke dag 3 drankjes 
  • elke dag een vieruurtje
  • + een boek van David Walliams naar keuze t.w.v. € 17,95


Periode: 
van maandag 03/08/2015 tot en met vrijdag 07/08/2015, telkens van 9u00 tot 16u00


Locatie:
 
Willewete educatief centrum
Herkenrodeabdij 4b
3511 Hasselt 


Info & inschrijven:
info@willewete.be 
tel. 011/26 99 51
www.willewete.be