Vitro

Vitro

Sophie,
Ik heb je nodig. Kom alsjeblieft meteen. Ik verwacht je vrijdag. Beantwoord dit mailtje niet.
Noodgeval.
Mam

Na dit verontrustende mailtje van haar moeder vertrekt de zeventienjarige Sophie Crue onmiddellijk naar Skin Island, een afgelegen eilandje in de Stille Oceaan waar haar moeder onderzoek doet naar alzheimer. Over het eiland doen de wildste verhalen de ronde, waardoor Sophie met moeite een plaatselijke piloot kan vinden die haar een lift wil geven. Gelukkig loopt ze Jim Julien tegen het knappe lijf, de jongen met wie ze vroeger als jong meisje kattenkwaad uithaalde. Hij is opgegroeid tot een eigenwijze piloot en brengt haar naar het eiland waar niemand heen wil. Maar de landing verloopt niet zo soepel als verwacht … Hoe komen ze hier in hemelsnaam weer weg? En welke duistere geheimen proberen de wetenschappers op het eiland voor de buitenwereld te verbergen?

Weer een spannend en mysterieus verhaal van Jessica Khoury, de jonge auteur van Onsterfelijk. Voor je het weet, word je meegesleurd in een tropisch avontuur waarin de grenzen van de wetenschap en de liefde op de proef worden gesteld … Voor lezers vanaf 16 jaar.

Recensies:

'Het wetenschappelijke mysterie intrigeert en bekijkt de gevaren van onderzoek uit winstbejag door een geloofwaardige, kritische bril.' - Publisher's Weekly

'Dit spannende avonturenverhaal wil je in een ruk uitlezen.' pluizer.be

Bekijk ook de trailer:

 

 

€ 9,95

mijn winkeltasje

Aantal producten0

Subtotaal€ 0,00

Bezorgkosten€ 0,00

TOTAAL€ 0,00