Papieren vriendin

Papieren vriendin

Kaat is van school veranderd na verregaande pesterijen, maar nog altijd voelt het teruggetrokken meisje zich vaak alleen. Haar klasgenoten zien haar amper staan en haar gescheiden ouders hebben vooral oog voor hun nieuwe partner. Kaat kan haar verhaal alleen kwijt in haar dagboek, dat ze angstvallig verborgen houdt. Ze schrijft niet alleen over de gebeurtenissen van de dag, maar ook over haar hartsvriendin, die naar Frankrijk verhuisd is, over de laatste  maanden van haar oma, die ze sinds haar dood verschrikkelijk mist, over haar gevoelens voor de onbereikbare Sam en over haar wanhoop en de onverklaarbare drang om zichzelf te verwonden.

Na Harde noten is dit het tweede boek over de gevoelige Kaat. Een heftig maar toegankelijk verhaal dat niemand vanaf 12 jaar onberoerd zal laten.

Recensies:

'Een boek dat beslist nog even zal nazinderen.' - leveninleven.be

'Een heftig, aangrijpend en meeslepend verhaal. Als lezer voel je de pijn, het verdriet en de eenzaamheid van Kaat en leef je met haar mee. Vanaf het begin word ik meegenomen in het verhaal en wil ik maar één ding; het verhaal uitlezen, weten hoe het met Kaat zal aflopen.' - The Book Girl

 

€ 9,95

mijn winkeltasje

Aantal producten0

Subtotaal€ 0,00

Bezorgkosten€ 0,00

TOTAAL€ 0,00