Ninja Timmy en de reis naar Sansoria

Ninja Timmy en de reis naar Sansoria

Ninja Timmy en zijn vrienden hebben een vreemde brief ontvangen … Het is een boodschap voor hun vriend Alfred, de uitvinder van magisch speelgoed. Een oude vriendin van Alfred heeft dringend zijn hulp nodig. Sansoria, het eiland waar ze woont, is getroffen door een vreselijke vloek. De Magische Ninja’s aarzelen geen seconde, ze pakken hun hoofdbanden en bedenken een plan om de inwoners van Sansoria te gaan helpen. Maar de reis naar het vervloekte eiland is niet zonder gevaar … Zullen de dappere vrienden veilig in Sansoria aankomen? En zullen ze voorkomen dat de magische vloek zich verspreidt over de rest van de wereld?

Het fantastische vervolg op Ninja Timmy en de gestolen lach. Ninja Timmy en zijn vrienden zijn terug in een nieuw en duizelingwekkend avontuur. Vol magie, vriendschap en geweldige vechtkunsten! Met prachtige, filmische illustraties van conceptueel designer Henrik Tamm, die eerder al werkte aan Shrek en Narnia. Voor lezers vanaf 9 jaar.

 

Recensies:

'Het is een prachtig geïllustreerd boek, dit moderne sprookje waarin je met plezier ronddwaalt. Dankzij de vele mooie tekeningen is het net alsof je midden in een tekenfilm terecht bent gekomen' - pluizer.be

 

 

 

€ 19,95

mijn winkeltasje

  • ISBN 9789044826036
  • Titel: Ninja Timmy en de reis naar Sansoria
  • Thema's: Avontuur Fantasie Vrienden Dieren
  • 9+ / NUR Fictie 7 - 9 jaar
  • Formaat: 218 x 154 x 24 mm

Aantal producten0

Subtotaal€ 0,00

Bezorgkosten€ 0,00

TOTAAL€ 0,00