Hokus, pokus, appelmoes!

Hokus, pokus, appelmoes!

Joepie, joepie, de poppenkast begint,
we zitten allemaal klaar,
t is leuk voor ieder kind!

Elke keer opnieuw staan kinderen te springen van ongeduld om te beleven wat er in de poppenkast gaat gebeuren. Daarom: poppenschatten. Een boek met 30 poppenspelen voor kleuters van 2,5 tot 5 jaar en ouder met telkens een leuke verwerkingsvorm.
De poppenspelen gaan over verschillende onderwerpen die het hele jaar vullen.

Een boek dat je eigen creativiteit ongetwijfeld zal stimuleren!
Recensie door Mik Ghys van www.pluizuit.be

Dit boek bevat een verzameling poppenspelen voor kleuters. De themas die aan bod komen volgen het schooljaar, zodat je telkens kan inpikken op de actualiteit. Per thema is er telkens een poppenspel voor de jongste kleuters (2- en 3-jarigen) en een voor de oudere kleuters (4- en 5-jarigen).
Per poppenspel krijg je een korte inhoud, een opsomming van de gebruikte poppen en het materiaal dat je nodig hebt. Daarna krijg je het spelverloop helemaal uitgeschreven. De dialogen zijn duidelijk en vlot uitgewerkt en cursief staan de regie-aanwijzingen voor het spel. Hier en daar staat een sterretje in de tekst, daar wordt reactie verwacht van de kijkers.
Heksen, clowns, Jan Klaassen en Sinterklaas komen allemaal aan bod in deze bundel. Het zijn personages die tot de verbeelding spreken en kleuters zeker kunnen boeien. Na elk poppenspel is er ook nog een verwerkingstip: knutselwerk of een bezoekje aan bvb. De kinderboerderij.
Dit boek biedt een mooie verzameling poppenspelen die kleuterleid(st)ers onmiddellijk kunnen gebruiken. Door de volledig uitgewerkte scenarios en de praktische tips kan je immers onmiddellijk aan de slag.

 

€ 16,95

mijn winkeltasje

  • ISBN 9789044814057
  • Titel: Hokus, pokus, appelmoes!
  • Auteur: Eva Jans, Flora Mariën
  • / NUR Fictie 4 - 6 jaar / 158 pagina's
  • Formaat: 218 x 153 x 21 mm

Aantal producten0

Subtotaal€ 0,00

Bezorgkosten€ 0,00

TOTAAL€ 0,00