Het buitengewone slaapboek van Tattoe en Pattoe

Het buitengewone slaapboek van Tattoe en Pattoe

De uitgever heeft voor deze uitgave geen omschrijving aangeleverd. Wij tonen daarom de omschrijving van een andere uitgave van het boek (Harde kaft, ISBN 9789044812015):


Tattoe en Pattoe zijn twee broers die zich af en toe vreemd gedragen. Ze komen dan ook uit Buitengewoondorp, waar de dingen er anders toegaan dan hier. Met veel zin en een grote dosis nieuwsgierigheid trekken Tattoe en Pattoe op avontuur in onze wereld.

Tattoe en Pattoe hebben bezoek: hun petekindje Malloe blijft een nachtje slapen. Ze hebben haar komst goed voorbereid en lezen haar voor uit hun meesterwerk Over Slapen, Dromen en Kinderliedjes. Daarin staat bijvoorbeeld hoe je de beste knuffel kunt kiezen, wat de ideale manier is om een kinderliedje te zingen, hoe je onbetrouwbare bedverkopers kunt herkennen en hoe je slaapproblemen kunt opsporen en oplossen met behulp van een onderzoeksschema.

Het buitengewone slaapboek van Tattoe en Pattoe staat boordevol gedetailleerde illustraties en hilarische weetjes, spelletjes en strips over slapen en dromen. Ga samen met Tattoe en Pattoe op ontdekkingsreis in de buitengewone wereld van de slaap!

 

€ 15,95

mijn winkeltasje

  • ISBN 9789044814200
  • Titel: Het buitengewone slaapboek van Tattoe en Pattoe
  • Auteur: Aino Havukainen
  • 5+ / NUR Prentenboeken (> 6 jaar) / 32 pagina's
  • Formaat: 302 x 231 x 11 mm

Aantal producten0

Subtotaal€ 0,00

Bezorgkosten€ 0,00

TOTAAL€ 0,00