Een heel jaar Spiekpietjes

Een heel jaar Spiekpietjes

Vierde druk!

Elk jaar bij het vallen van de blaadjes trekken de allerkleinste helpertjes van Sinterklaas de wereld rond. Daar zoeken ze uit wie er lief is geweest en wat er op de verlanglijstjes van de kinderen staat. De wintermaanden zijn voor Sinterklaas, de Zwarte Pieten en de Spiekpietjes best druk. Maar weten jullie ook wat die Spiekpietjes doen als de verjaardag van de sint voorbij is en alle schoentjes weer in de kast staan? Dat ontdek je in dit boek!

Een vrolijk verhaal vol Spiekpietjes, elke maand van het jaar. In dit boek zitten meer dan honderd  Spiekpietjes verstopt! Kun jij ze allemaal vinden? Voor vrienden van de sint vanaf 4 jaar.

Een nieuwe sinterklaastraditie:
Elk jaar rond de verjaardag van Sinterklaas verstoppen de Spiekpietjes zich bij jou in huis of in je klas. Ze zijn de kleinste helpers van de sint en kijken mee of jij heel lief bent, of een beetje ondeugend. De Spiekpietjes zien ook waar je van houdt, zo komt Sinterklaas precies te weten welke cadeautjes jij leuk vindt en of je misschien een extra pakje verdient.

Recensies:
'Ik vind de Spiekpietjes zo leuk! Het is fantastisch bedacht door de illustrator. En wat mij betreft mag dit wel een echte sinterklaastraditie worden.'- www.jufmaike.nl

 

€ 15,95

mijn winkeltasje

Aantal producten0

Subtotaal€ 0,00

Bezorgkosten€ 0,00

TOTAAL€ 0,00