Dappere Daan

Dappere Daan

Een mooi, gevoelig en pakkend verhaal over een jongen met kanker. Met achteraan een interview met experts en enkele tips. Voor kinderen vanaf 6 jaar.

Als Daan al een tijdje moe is en op school zelfs niet meer voetbalt, besluiten mama en papa met hem naar de huisdokter te gaan. Al snel komen ze in het kinderziekenhuis terecht. Daar krijgen Daan en zijn ouders te horen dat hij kanker heeft. De behandeling start meteen en vanaf dag één noemt Daan zichzelf Dappere Daan. Zo voelt hij zich sterker en is hij ervan overtuigd dat hij beter zal worden. Maar de behandeling duurt lang en er volgen veel ziekenhuisopnames. Professor An, de verpleegkundigen, familie en vrienden doen er alles aan om Daan te helpen. In het ziekenhuis wordt Daan beste vrienden met Jannie, met wie het niet zo goed gaat.

Ieder kind is uniek. In sommige gezinnen wordt iemand ziek. In andere families is ooit iets vervelends gebeurd. En soms is het huishouden zelf gewoon een beetje anders. Pleister maakt al die gevoelige onderwerpen bespreekbaar. Deze boeken bevatten een warm verhaal, een spelletje en een versje of liedje op kindermaat. Maar ook een informatieve bijlage voor volwassenen, met een aangrijpende getuigenis of een interview met een Pleister-expert. Op die manier nodigt Pleister uit tot praten met en begrip krijgen voor elkaar. Want hoe moeilijk sommige dingen ook zijn, een PLEISTER helpt altijd.

 

 

 

€ 17,95

mijn winkeltasje

  • ISBN 9789044835403
  • Titel: Dappere Daan
  • Auteur: Lies Scaut
  • Illustrator: Esther Lekanne
  • 6+ / NUR Gezondheid (< 12 jaar)
  • Formaat: 269 x 257 x 10 mm

Aantal producten0

Subtotaal€ 0,00

Bezorgkosten€ 0,00

TOTAAL€ 0,00